تاریخچه:

     مرکز تحقیقات بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 1391 تأسیس و در دویست و شانزدهمین نشست شواری گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 22/3/91 به تصویب رسید و در دویست و شصتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در تاریخ 21/03/1396 با تاسیس این مرکز موافقت قطعی به عمل آمد.

 گروه تحقیقاتی مرکز متشکل از 7 نفر متخصص عفونی، 3 نفر فوق تخصص گوارش، 2 نفر ایمونولوژیست، 2 نفر هماتولوژیست، 4 نفر میکروبیولوژیست، 4 نفر پارازیتولوژیست، 2 نفر ویرولوژیست و 2 نفر هیئت علمی پژوهشی می باشد.

 این مرکز آماده همکاری در کلیه فعالیتهای پژوهشی در زمینه هپاتیت و بیماریهای عفونی مربوطه با همه افراد و مراکز علمی می باشد. در حال حاضر این مرکز شعبه استانی شبکه هپاتیت کشور می باشد.

اهداف:

1- ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﺑﻜﺎرﮔﻴﺮی داﻧﺶ ﺑﺸﺮی در زﻣﻴﻨﻪ پیشگیری،تشخیص و درمان ﻫﭙﺎﺗﻴﺖ ها

2- حضور موثر در مجامع علمی مرتبط و مجلات معتبر

3- اﻧﺠﺎم ﭘﮋوﻫﺶ ﻫﺎی ﻛﺎرﺑﺮدی ﺑﺎﻟﻴﻨﻲ و اﭘﻴﺪﻣﻴﻮﻟﻮژﻳﻚ و ﻧﻴﺰ ﭘﮋوﻫﺶ ﻫﺎی ﺑﻨﻴﺎدی ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻋﻠﻢ و ﻛﻤﻚ ﺑﻪ اراﺋﻪﺧﺪﻣﺎت ﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ درﻣﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎران ﻧﻴﺎزﻣﻨﺪ

4- راه اندازی نظام جامع ثبت اطلاعات مربوط به بیماران مبتلا به هپاتیت در منطقه

5- راهنمایی داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن داﻧﺸﮕﺎﻩ ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ بیرجند در ردﻩ های ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر هدفمند ﮐﺮدن ﭘﮋوهش هاﯼ ﮐﺎرﺑﺮدﯼ در زمینه انواع هپاتیت

چشم انداز:

در آینده به برترین مرکز تحقیقات در زمینه­ ی بیماری­های مالاریا و نوپدید و همچنین به یکی از مراکز تحقیقاتی فعال در زمینه­ ی ریشه­ کنی هپاتیت و همچنین در زمینه­ ی ایدز و بیماری­ های قابل پیشگیری با واکسن در کشور تبدیل شویم.

ماموریت:

1-زمینه سازی و اجرای پژوهش های کاربردی بیماری های عفونی و علوم مرتبط.

2-ایجاد نظام اولویت بندی پژوهشی در مرکز.

3-شناسایی و تعامل با مراکز ذیربط.

4-بستر سازی و ایجاد فضای مناسب برای پژوهش

کپی لینک کوتاه :